Onze Menus

Voorgerechten
-
TERRINE VAN GEITENKAAS €16,50
met Abrikozen, Pistachenoten en Amandelen geserveerd met Rode Wijn Sjalotten en Knoflook en Honing Flatbread
-
JUMBO GAMBA’S IN KATAIFI €18,50
met Crème van Kokos en Basilicum, Gel van Ponzu en Gember, een Vleugje Wasabi en Ingelegde Komkommer en Cantaloupe Meloen
-
GEBAKKEN COQUILLES €18,50
met een Tarte Tatin van Venkel en Dragon-Beurre Blanc
-
MILLE FEUILLE €18,50
van Huis Gerookte Eendenborstfilet met Crème van Foie Gras en Vijgen gepocheerd in Rode Wijn en Port
Tussengerechten
-
GEPOFTE KNOFLOOKSOEP €12,50
met Rivierkreeftjes, Rozemarijn en Gerookte Paprika-Olie
-
HALVE PORTIE HUISGEMAAKTE RAVIOLI €12,30
gevuld met Feta, Prei, Doperwtjes, Tijm en Citroen met Parmezaanschuim en Pijnboompittendressing
-
SPOOM MET CITROENSORBETIJS €14,50
en Taittinger Brut Champagne om uw smaak te zuiveren


Hoofdgerechten
-
HUISGEMAAKTE RAVIOLI €24,50
gevuld met Feta, Prei, Doperwtjes, Tijm en Citroen met Parmezaanschuim en Pijnboompittendressing
-
FILET VAN KABELJAUW €27,50
met een Kruidenlaagje, Gegrilde Venkel, Croquette van Aardappel en Gruyère en Bisque-Schuim
-
FILET VAN DORADE €27,50
met Gepofte Knoflookpuree, Tomatencoulis, Zeekraal, Huisgedroogte Kerstomaten en Romige Saffraansaus
-
PARELHOENFILET €29,50
gevuld met Kruidenroomkaas en Waterkers met Honing-Bospeentjes, Tartiflette van Reblochon en Spek en Romige Saus van Porcini
-
KALFSMEDAILLON UIT DE OVEN €29,50
gevuld met Rode Paprika, Ui en Verse Kruiden met een Tarte Tatin van Appel en Salie, Pastinaakpuree en Irish Mist-Jus
Nagerechten
-
TAARTJE VAN CHOCOLADE EN HAZELNOTEN €11,50
met Gezouten Karamel en Banaan-Rumcrémeux €11,50 – geserveerd met een glas Plantation Sealander Rum + €8,50
-
BRIOCHE ‘BREAD AND BUTTER PUDDING’ €11,50
met Dadels en ‘Boozy’ Toffeesaus
-
BAILEY’S PANNA COTTA €11,50
gevuld met Pure Chocolademousse
-
SGROPPINO €11,50
Citroensorbetijs, Prosecco en Absolut Vodka
-
SELECTIE VAN VERSCHILLENDE SOORTEN KAAS €14,50
geserveerd met een glaasje 2003 Colheita Port + €9,50


Witte Wijnen
Mooie rijke stijl Chardonnay. In de geur aroma’s van gekonfijt fruit en geroosterd brood. De smaak is heel direct met veel fruitinvloeden zoals die van mango. Daarna blijft deze lang hangen waarbij de invloed van het hout waarneembaar wordt en wat kruidige accenten naar voren komen.
Antão Vaz, Arinto and Viosinho: Herdade do Rocim Branco uit Alentejo is een authentieke wijn, geproduceerd uit de passie van generaties die altijd het grootste respect en de grootste tederheid voor het land hebben gehad. Heldergeel met een zweem groen. Fijn mineraal -en citrusaroma. Frisheid en complexiteit onthullen het ‘terroir’ waaruit het is ontstaan.
Frisse en zuivere Vermentino gemaakt van oude wijnstokken van 46 jaar oud. In de smaak gesneden appel, peer, licht steenfruit en zelfs wat ziltige tonen. Dit komt doordat de oude wijnranken heel diep geworteld zijn dat ze ook de zilte mineralen opnemen. Deze wijn is het beste wat Toscane te bieden heeft op fris wit gebied met een uitstekende balans. 85% Vermentino 15% Trebbiano Toscano.
De kalkrijke bodems rond Montemarzino, Montegioco en Monleale geven deze Timorasso zijn minerale spanning en lengte. Rijpe citrus, gele appel en witte bloesem komen elegant samen in een wijn met grip en diepgang, dankzij acht maanden rijping op de fijne lies. De afdronk is droog, precies en opvallend lang. Favoriet van de Chef-kok!
Een klassieke Pouilly-Fumé van vier verschillende terroirs, met een fijne balans tussen fruit, frisheid en mineraliteit. In de neus rijp geel fruit, citrus en een vleugje toast, gedragen door een subtiel rokerige ondertoon.
Strakke, frisse Chablis met uitgesproken mineraliteit en levendige zuren. In de neus citrus, groene appel en een vleug natte steen. De smaak is puur en gespannen, met een fijne ziltigheid en lange, droge afdronk. Typisch noordelijk terroir op Kimméridgien-kalk komt hier mooi tot uiting.
Deze Verdejo heeft een houtlagering gehad van 8 maanden op nieuw Frans eiken. Hierdoor is de wijn geweldig in de mond, vol en romig. Daarnaast complex en elegant met verfrissende citrustonen in balans met de zuurgraad en een lange en kruidige afdronk. Favoriet van de eigenaresse!
Strogele kleur met gouden tinten. Het terroir spreekt duidelijk in de neus, de mineraliteit barst los dankzij de krijtachtige basis van Les Crays. Mooie tonen van vanille en geroosterde hazelnoten worden aangevuld door rijp geel fruit en perzik. In de mond veel elegantie en finesse. Dankzij de goed geïntegreerde eikenhoutrijping, veel lengte en een mooie ronde body.
Rode Wijnen
Deze Primitivo heeft een dieprode kleur. In de geur fruitsmaken zoals die van kersen en bramen verpakt in chocolade. Deze komen in de smaak mooi terug aangevuld met die van vanille en cacao. Opvallend is vooral de frisheid die deze wijn bezit.
Een donkere kersenrode wijn. Fijne geroosterde tonen (cacao en koffie) en rijp fruit met duidelijke expressie. Krachtige smaak, rokerig met uitgebalanceerde tonen van eikenhout en fruit met goed geïntegreerde tannines en een prachtige afdronk.
De diepe robijnrode kleur springt meteen in het oog – briljant, aantrekkelijk. De neus is klassiek, subtiel en elegant, heel Elzas en heel Pinot, met kleine rode vruchten: kers en aalbes. De smaak is rijk, ruim, met een goede textuur en de tannines zijn zacht, rijp en delicaat en tonen de perfecte stijl voor een Hugel Classic Pinot Noir.
Mooie zwoele rode wijn met intense fruit tonen en zachte tannines. Veroudering en rijping vinden plaats in 40 hl Slavische houten vaten om de primaire aroma’s van de druif te behouden en de body te versterken. Daarna rijpt de wijn nog 12 maanden op fles voordat hij op de markt komt.
Syrah, Grenache Noir, Mouvèdre: Diep paarse kleur. Zeer expressief in de neus: de aanzet is rond, gedomineerd door Syrah (bloemige tonen van viooltjes en kruiden), maar dankzij tannines van uitstekende rijpheid vertoont Grenache een dichte, robuuste maar soepele structuur. Zeer goede lengte in de mond, vol rijpheid en fijne tannine extractie. Favoriet van de eigenaresse!
Intense kers. Geroosterde neus van eikenhout met lichte sporen van fijne reductie (tabak en ceder),
in combinatie met rijp fruit en lichte bloemensporen (bloemblaadjes). Rond mondgevoel, smaakvol,elegant, kruidig en een toasty afdronk.Favoriet van de Chefkok!
Aan de voet van de Corton-heuvel levert Les Crapousuets een uitgesproken krachtige en gelaagde wijn, afkomstig van oude stokken op diepe, kalkrijke kleibodems. De kleur is helder robijn met diepte; de neus opent op rode bessen en rozen, verfijnd en zuiver. In de mond combineert hij rijpe fruitintensiteit met stevige, terroirgedragen tannines en een vleug florale elegantie. De structuur is rijk en vol, maar met voldoende soepelheid.
100% Nebbiolo: Intense granaatkleur, de neus toont bloemige en kruidige tonen die perfect gemengd zijn; met tabak, kersen, cacao en verse frambozen highlights. De smaak is rijk, vol en elegant.


Rosé Wijnen
Cinsault,/Grenache: Deze verfijnde Rosé uit de Coteaux d’Aix-en-Provence betovert met zijn prachtige zalm kleur, bijna bleek en delicate aroma’s van aardbeien en perziken. In de mond onthult hij een harmonieus samenspel van fruitige tonen en verfrissende citrusaccenten. Smaak is complex, zacht, rond en verfijnd. Heerlijk rijp citrusfruit, hints van bloesem en rozen. Lange licht kruidige afdronk.
Carmenere / Corvina / Syrah / Trebbiano di Lugana: Bleekroze, bloemig bouquet met impressies van rood fruit (kersen, frambozen) dat zich voortzet in de levendige en frisse smaak met een kruidige toets. … 11 minuten is de tijd die de tractor nodig heeft om de geplukte druiven naar de wijnkelder te brengen …11 minuten is de tijd waarin de druiven zacht geperst worden … 11 minuten blijven de druivenschillen in contact met de most waardoor de lichte kleur verkregen wordt voor deze rosé. Een sappige, smaakvolle rosé die het verdient om het hele jaar door gedronken te worden.
Desserts Wijnen
Deze zoete wijn, bestaande uit Muscat Blanc à Petits Grains en een klein percentage Muscat d’Alexandrie heeft een heerlijk intens bouquet met hints van exotisch fruit, perziken en rozen. In de mond is de Saint-Roch Muscat de Rivesaltes vol en intens, met een geweldige balans en lengte, evenals een indrukwekkende fruitigheid van begin tot eind.
Een amberkleurig, volledig zoete druivensap van de “gouden moscatel” met een rijke en zwoele geur van gekarameliseerde suiker en rozijnen hetgeen ook terugkomt in de smaak.
Deze donkerbruine, zoete, ‘dikke’ dessertwijn heeft de smaak van rozijnen en zongedroogde vijgen.


Bubbles
- FOLLADOR PROSECCO SPUMANTE BRUT · Glas €8,90 · Fles €44,50
- MEROTTO, GRANI DI NERO, SPUMANTE GRAN CUVÉE ROSÉ BRUT· Glas €9,50 · Fles €47,50
- 2022 DOMAINE D’HENRI 821 BLANC DE BLANCS CHABLIS · Fles €54,50
- TAITTINGER BRUT CHAMPAGNE · Glas €15,50 · Fles €77,50
- 2016 TAITTINGER MILLESIME CHAMPAGNE · Fles €110,00

Cocktails
-
APEROL SPRITZ €10,50
-
SGROPPINO €11,50
Lemon Sorbet, Prosecco & Absolut Vodka
-
NEGRONI €11,50
-
ZAZA’S MULE €12,50
Grey Goose Vodka, Free Tree Ginger Beer, Limoen & Munt
-
BOBBY’S DRY GIN & FEVER TREE INDIAN TONIC €12,30
met Sinaasappel & Kruidnagel
-
MONKEY 47 GIN & FEVER TREE MEDITERRANEAN TONIC €14,30
met Sinaasappel & Dragon
-
SEEDLIP SPICE 94 NON ALCOHOLIC GIN & TONIC €11,30