Á LA CARTE MENU
WIJNEN
COCKTAILS
Let op: we hebben een kleiner à la carte menu dan normaal vanwege de Coronavirus beperkingen.
VOORGERECHTEN
KATAIFI GAMBA’S · €12,50
met Geroosterde Rode Paprikarisotto, Kerstomaten, Doperwten en Saffraanschuim
GEBAKKEN COQUILLES · €13,50
met een Tarte Tatin van Venkel en Dragon-Beurre Blanc
TERRINE VAN GEITENKAAS · €11,50
met Appel en Bleekselderij geserveerd met Gerookte Rode Biet en Walnotencrème
DUN GESNEDEN GEPEKELD HERT · €12,50
met Gemarineerde Paddenstoelen, Crème van Gorgonzola en Witte Chocolade en Gel van Vijgen en Honing
TUSSENGERECHTEN
SCHORSENERENSOEP · €7,50
geserveerd met een Terrine van Foie Gras en Zwarte Truffel
HALVE PORTIE HUISGEMAAKTE RAVIOLI · €9,80
gevuld met Geroosterde Flespompoen, Feta en Gepofte Knoflook met Salieschuim
SPOOM MET CITROENSORBETIJS · €9,50
en Mumm Champagne om uw smaak te zuiveren
HOOFDGERECHTEN
FILET VAN KABELJAUW ∙ €23,50
met een Walnotenlaag, Croquetten van Aardappel, Rode Biet en Appel, Gemarineerde Portobello en Schuimige Saus van Gorgonzola
HUISGEMAAKTE RAVIOLI · €19,50
gevuld met Geroosterde Flespompoen, Feta en Gepofte Knoflook met Salieschuim
GEBAKKEN EENDENBORSTFILET ∙ €23,50
gelakt met Pedro Ximénez en Hazelnoten met Pastinaakpuree, Gekonfijte Rode Kool en ‘Pumpkin Spice’
GEGRILDE IERSE RIB EYE · €25,50
met Huisgemaakte Friet, een met Parmezaan gevulde Ui, Haricot Verts met Spek, Rode Wijnjus en Mosterdcrème
NAGERECHTEN
BAILEY’S PANNA COTTA · €9,50
gevuld met Pure Chocolademousse
BRIOCHE ‘BREAD AND BUTTER PUDDING’ · €9,50
met Dadels en ‘Boozy’ Toffeesaus
GEMBER-AMANDEL CRÈME BRÛLÉE · €9,50
met Sinaasappel ‘Short Bread Biscuits’ en Meloensorbetijs
SELECTIE VAN VERSCHILLENDE SOORTEN KAAS · €12,50
geserveerd met een glaasje 1998 Colheita Port + €6,50
SGROPPINO · €9,50
Citroensorbetijs, Prosecco en Absolut Vodka
EEN ‘AB FAB’ HERINNERING VAN JULLIE AVOND!! ∙ €0,00
(1 per tafel )