Restaurant Zazas Amsterdam
  • EN
  • NL
Á LA CARTE MENU WIJNEN COCKTAILS
Let op: we hebben een kleiner à la carte menu dan normaal vanwege de Coronavirus beperkingen.

VOORGERECHTEN

KATAIFI GAMBA’S · €12,50

met Geroosterde Rode Paprikarisotto, Kerstomaten, Doperwten en Saffraanschuim

GEBAKKEN COQUILLES · €13,50

met een Tarte Tatin van Venkel en Dragon-Beurre Blanc

TERRINE VAN GEITENKAAS · €11,50

met Appel en Bleekselderij geserveerd met Gerookte Rode Biet en Walnotencrème

DUN GESNEDEN GEPEKELD HERT · €12,50

met Gemarineerde Paddenstoelen, Crème van Gorgonzola en Witte Chocolade en Gel van Vijgen en Honing

TUSSENGERECHTEN

SCHORSENERENSOEP · €7,50

geserveerd met een Terrine van Foie Gras en Zwarte Truffel

HALVE PORTIE HUISGEMAAKTE RAVIOLI · €9,80

gevuld met Geroosterde Flespompoen, Feta en Gepofte Knoflook met Salieschuim

SPOOM MET CITROENSORBETIJS · €9,50

en Mumm Champagne om uw smaak te zuiveren

HOOFDGERECHTEN

FILET VAN KABELJAUW ∙ €23,50

met een Walnotenlaag, Croquetten van Aardappel, Rode Biet en Appel, Gemarineerde Portobello en Schuimige Saus van Gorgonzola

HUISGEMAAKTE RAVIOLI · €19,50

gevuld met Geroosterde Flespompoen, Feta en Gepofte Knoflook met Salieschuim

GEBAKKEN EENDENBORSTFILET ∙ €23,50

gelakt met Pedro Ximénez en Hazelnoten met Pastinaakpuree, Gekonfijte Rode Kool en ‘Pumpkin Spice’

GEGRILDE IERSE RIB EYE · €25,50

met Huisgemaakte Friet, een met Parmezaan gevulde Ui, Haricot Verts met Spek, Rode Wijnjus en Mosterdcrème

NAGERECHTEN

BAILEY’S PANNA COTTA · €9,50

gevuld met Pure Chocolademousse

BRIOCHE ‘BREAD AND BUTTER PUDDING’ · €9,50

met Dadels en ‘Boozy’ Toffeesaus

GEMBER-AMANDEL CRÈME BRÛLÉE · €9,50

met Sinaasappel ‘Short Bread Biscuits’ en Meloensorbetijs

SELECTIE VAN VERSCHILLENDE SOORTEN KAAS · €12,50

geserveerd met een glaasje 1998 Colheita Port + €6,50

SGROPPINO · €9,50

Citroensorbetijs, Prosecco en Absolut Vodka

EEN ‘AB FAB’ HERINNERING VAN JULLIE AVOND!! ∙ €0,00

(1 per tafel )