De van oorsprong Ierse eigenaresse Susie Roche opende in Mei 2003 Restaurant Zaza’s in het hart van de Pijp, het ‘Quartier Latin’ van Amsterdam.

Zaza’s is een klein intiem restaurant met slechts 12 tafels en is de ‘Ab Fab’ spot voor iedereen die een fijne avond wil doorbrengen in een vriendelijke en relaxte omgeving met net dat beetje extra. Het thema ‘Absolutely Fabulous’ (afkomstig van de bekende Engelse comedy-serie) draait om het volop genieten en plezier maken. Bij Restaurant Zaza’s laten wij graag zien hoe aantrekkelijk het leven kan zijn zonder het al te serieus te nemen.

Bij Zaza’s wordt u als gast tot in de kleinste details in de watten gelegd. U wordt uitgenodigd in een speciale ambiance waar u kunt genieten van enkele van ’s werelds beste pleziertjes en traktaties. Het internationale menu met Franse, Mediterraanse en Aziatische invloeden wordt elke paar maanden vernieuwd.

Of het nu om een zakendiner gaat, een “Ab Fab” avond om nooit te vergeten met een glas Champagne (‘Darling!’) of om gewoon te ontspannen en je thuis te voelen met een glas wijn – Zaza’s heet u van harte welkom.

fabulous darlings!